Byt plats på plåtarna och rör om i blandningen några gånger under tiden. Skölj igenom grynen ytterligare ett par gånger med kallt vatten på morgonen, så det "slemmiga" försvinner
Ja, så härpå kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Vissa stilrena kanelbullar, vissa kanelbullar med en tvist och vissa egentligen bara bullar – med en hel drös av andra [
Jag anstränger mig väldigt mycket för att få hela livspusslet att gå ihop. Solen lyser ute och ni ska få det här super duper tipset på en smoothie som är mer som en dessert
Jag tycker i och för sig om smårätter oavsett väder, men extra mycket när det är varmt ute. Jag testade att göra en svalkande melongazpacho med lite sting av chili i som blev mycket god
Jag började fundera på hur jag äter och kom fram till att jag äter MYCKET protein. okej, men jag läste ju på Martinas blogg att man kan äta hur mycket man vill
* Borsta gurkorna mycket rena under vatten och skär dem i tunna skivor* Skär löken i ringar* Skölj dillkronorna* Rör ihop vatten, ättika, socker och salt till en lag
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det får bli något REJÄLT smakrikt eftersom porterstek smakar precis hur mycket som helst. Det kommer nog att bli en slottsstek framöver här i Njutbaren också
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.