Luftiga och barnsligt goda munkar gjorda på balkans vis. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Ta upp munkarna med hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Fritera 3-4 munkar åt gången, vänd efter en stund och fritera på andra sidan, ca 1-1,5 minuter/sida
Ljuvliga munkar som smälter i munnen. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning. Lägg i några munkar åt gången och fritera dem på varje sida ca 2-3 minuter eller tills de fått fin färg. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning
Ta en halvstor glas och tryck på degen tills du får dem som runda ringar, och sedan ska man göra små runda ringar inuti degen så att den får dem formen som munkar har
Blev så sugen i går på att baka munkar när jag såg Simonas magiska bilder. Tänkte att jag skulle göra dem i miniformat nästa gång, perfekt till kalas för munkar gillar ju alla
Dessa små delikata munkar är gjorda med ricotta ost. När du vill bjuda på en delikat helg frukost eller överraska med något lättlagat och gott då kan jag varmt rekommendera dessa små munkar
Blanda socker med kanel och doppa munkarna i blandningen direkt efter friteringen eller bara pudra med florsocker och sedan bara njut, efter en stund, när de har svalnat något
När Filip fyllde år sist skippade vi kanelbullarna och gjorde munkar istället. Jag tog en gammal gaffel som jag böjde bak de yttre tänderna på, den använder jag att vända munkarna med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.