Små friterade bollar serverade med honung, kanel och valnötter. Sen tar man med vänsterhanden en näve smet (som bör vara så pass homogen att den gå att bearbeta något, ialla fall med en inoljad hand) och gör en omvänd “mjölka-spene-rörelse”, alltså man klämmer upp smet så att den kommer upp ur pekfingret och tummen, som nu är som en cirkel
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Jag utgick som sagt från mitt gamla recept men gjorde små ändringar. Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.