Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Strimla vitkål eller hyvla med osthyvel. Lägg över vitkålen i en skål. Blanda dressingmixen, så som det står på påsen men byt ut någon matsked vatten mot vinäger
Låt pajdegen vila i kylen i ca 30 minuter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda i 10 minuter. Grädda pajen i ugnen i ca 10-15 minuter eller tills osten fått fin färg
Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding. Så gott. Eftermiddagen har jag tillbringat i trädgården och snart så börjar det bli ordning
Skala päronen, kärna ur med urkärnare och förväll i kokande vatten i ca 10-15 minuter tills de känns lätt mjuka. Se till att dina glasburkar är väl rengjorda och varma (värm i ugnen på 100 grader i några minuter)
Under tiden sköljer du mindre burkar i natriumbensoatspetsat vatten så de blir rena och sterila. Koka krikon, socker, kanel och citronsaft på svag värme
Ingredienser ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smuldegen 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsalt Till servering vaniljsås Gör så här Sätt ugnen på 225°C
Tillaga i ugnen i 200 grader ca 35 min. Blanda ihop allt till pajdegen och platta ut den i en pajform. Strimla kycklingen och stek i en panna, salta och peppra
Till revbenen åt vi en krämig sallad som påminner lite om coleslaw, fast med med grönkål och brysselkål istället för vitkål och morötter, ett försök på nytt recept det med och hur god som helst blev den
Häll i havregryn, salt och sirap och låt stå och svälla i 20 minuter. Jäs under bakduk till dubbel storlek i ca 30 min. Nagga dem med gaffel och jäs under bakduk på plåtar med bakplåtspapper i ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter