4 kycklingfiléer1 paket bacon1 röd paprika1 rödlök2 små morötter(sen kan man ju fylla på med vilka grönsaker man känner för, dock hade jag inte andra. )1-2 dl riven ostcitronpeppar & chilipulverStrimla kycklingfiléerna och baconen, bryn i smör. 4 kycklingfiléer
På tjejmiddagen hos Ewa i fredags serverades en lättlagad och underbart god kycklingrätt. Egentligen är det "vanliga" ugnsrostade rotfrukter med kycklingfilé, det som gör hela rätten är tillbehören
Servera kycklingen och gratängen till en god sallad. 2 st kycklingfiléer1 st vitlöksklyfta½ citron - rivet skalsalt & peppar½ dl kalamataoliverGratängen3 dl nästan färdigkokt pasta3 dl créme fraiche2 dl riven parmesanost1 dl kalamataoliver1 liten burk Zeta Tapenadesalt & pepparströbrödLägg kycklingfiléerna i botten av en smörad form. 2 st kycklingfiléer
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.