Hacka mozzarellanoch salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare
Grovhacka paprika, mozzarellaoch vitlöken samt skiva tomaterna. eller riven mozzarella ost. Krydda och stek fileerna i olivoljan, tills de har fått gyllenbrun färg
Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarellaoch hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
Stek filéerna snabbt, lägg på några skivor mozzarellaoch skeda sedan över pesto innan köttet tillagas färdigt i ugnen - och kycklingen blir bra mycket godare
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. 4st kycklingfiléer. 1 pkt skivad mozzarella. Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer. 1 pkt skivad mozzarella
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto ochmozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.