Vi startar veckan med en vardagsfavorit. Tillsätt timjan, matgrädde och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta eller som den är med ett nygräddat bröd
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Krydda med persilja, ev. salt och peppar och cayennepeppar om man vill ha lite sting på röran. Mia  465 kcal/port med pasta utan parmesan(100 g okokt pasta är 360 kcal) 195 kcal/port utan pasta och parmesan 31 kcal/ 1 msk parmesan 4 port  3 st stora morötter 2 burkar krossade tomater 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 1 buljongtärning 2 ½ dl matlagningsgrädde 15% Salt & peppar 3 msk persilja Ev
Raw Morotspastamed Panerade Avocadoklyftor i en ring av vackra gulbetor. Morotspasta. Vad jag inte gillar med merparten av veganrecepten man hittar på nätet är alla dessa ”substitut” med en uppsjö tillsatser
Hade jag bara slevat på lite mindre sås hade man i alla fall sett morotspastan. Skala morötterna och skiva dem med potatisskalare så de blir till långa strimlor som påminner om orange tagliatelle
Smaka av med ett par nypor socker. Servera hela anrättningen med ris och rikligt med hackad koriander. Avsluta med att ha i potatis och kikärtor och låt puttra i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.