Nuär vi mitt uppe i favorit-årstiden för oss jägare och samlare. Förutom jakten försöker framförallt jag hinna ta tillvara på alla andra rikedomar som går att skörda nu, rikligt med torkad karljohansvamp har jag fått ihop och en del gula kantareller och ”trattisarna”
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga är oemotståndligt
Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. ) Granen har fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Nu var det här exemplaret urtaget och avfjädrat, men även om man kan bli tvungen att ta tag i det själv tror jag det är mödan värt om tuppen annars bara slängs
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.