Montenegrinska köttpiroger - Glutenfria och Mjölkfria
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pirogdeg
  • 20 g jäst
  • 3 dl kallt vatten
  • ½ msk agavesirap
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl pofiber
  • 1/4 dl fiberhusk
  • 1 tsk havssalt
  •  
  • Fyllning
  • 2 röda paprikor
  • hackade
  • 3 morötter
  • grovrivna
  • 2 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 1 gul lök
  • finhackad
  • 3 msk olivolja
  • 500 g nöt- och lammfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl vatten
  • 150 g grekisk fetaost
  • 1 ägg
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 tsk örtsalt
  • En nypa svartpeppar
  •  
  • Pensling
  • 1 ägg
  • 1 tsk vatten
  •  
  • Servering
  • Tomatsalsa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.