I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Just nu så fullkomligt vräker regnet ner och det här receptet är kanske inte så passande. Men jag delar med mig av den ändå för den är god till hamburgare, färsbiffar, kyckling och för att inte tala om grillat
Finhacka allt i små fina tärningar. Rör ihop och smaka av med salt och vitpeppar. Servera med tortillachips eller som tillbehör till kött, lax eller kyckling
Skala och riv vitlöksklyftorna. Dela och kärna ur och hacka den spanska pepparen. Blanda vitlök och spansk peppar i en skål med paprikapul-ver, stött kummin och salt
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Basilikatzatziki. 30 Min. Bearnaisesås. Remoulade. 4 (varmrätt). 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.