Lägg lime och socker i ett whiskyglas eller motsvarande och muddla ordentligt. Ta sedan myntabladen och lägg dem i handflatan och ge dem en distinkt klapp
1. Muddla mynta, lime och sockerlagen. Smaka av. Det ska smaka lika med lime och mynta. 2. När blandningen är bra fyller du highballglaset med is och häller över rom
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Att mojito påminner om sena ljumna sommarkvällar är en omständighet jag kan acceptera. På kvällen skulle vi få extremt fint besök och ville därför ha tag i något extra
Så med tanke på att det är fredag och helgen på väg, väderleksrapporten lovar sol i morgon och att det än är två sommarpratare kvar på tur i radion, bjuder vi idag på en en kokossmakande mojito och ett lättfixat och frasigt drinktilltugg
Igår kväll tog vi dock en välbehövlig paus och åt middag med goda vänner nere på stan. då jag vid ett svagt ögonblick hade utlovat twisted mojitos på vår altan innan avfärd mot stan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.