Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Smula sönder, droppa lite fruktsaft eller likör över och låt mjukna en stund innan du varvar med sylt eller bär och färskost smaksatt med vanilj eller något annat
Jag känner på alla mjuka kakor, när jag tror de börjar bli klara. Ha medelvärme på plattan. Blanda i kokos ochoch sesamfrön och fräs en stund under omrörning
Vispa smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt ägg och äggulor ett i taget under vispning. Blanda mjölet med bakpulvret och vänd sedan ner i äggsmeten
Florsocker och jordgubbarBörja med bottnarna. Vispa äggen mycket luftiga med elvisp. Ett recept från boken Jordgubbar och rabarber av Sandra Leigh Draznin
Smöra botten och kanterna. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig. 150 g Mjukt smör. 1Fäst bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (24 cm i diameter). 1Smält smöret och låt det sedan svalna något. 1Vispa ägg och strösocker riktigt poröst. 1Vispa ned det smälta smöret och mjölken i äggsmeten. 1Blanda pepparkakskrydda, vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver i en bunke. 1Häll smeten i formen och grädda kakan i mitten av ugnen i ca 40 minuter. 1Låt kakan svalna helt medan du gör frostingen. 1Vispa alla ingredienser till frostingen och bred över kakan. 1Kärna ur granatäpplet och strö över kakan
Min mormor gör en supergod med lingon i. Mjuk pepparkaka är något som verkligen hör julen till och som jag personligen tycker är en av de godaste julkakorna
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.