– Sätt ugnen på 175 ° och klä en form med bakplåtspapper. (Använd en mindre form, än en vanlig brödform. Jag hade ingen lite form hemma så jag använde en engångsform som man hittar i mataffären ca 15 x 12 cm.)
– Skala bananerna och mixa tillsammans med ägg i matberedare eller med stavmixer.
– Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i banan-och äggen.
Bland annat denna Mjukapepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Vispa tills inga klumpar finns kvar och bre på den svala pepparkakan. INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna
En kryddstark och saftig sockerkaka med smak av julens alla kryddor, kan inte bli bättre. -). Bröa gärna med krossade pepparkakor det bli himla gott och lingongrädde passar utmärkt till denna kaka
Kikade häromdagen in hos Jenny på cookies n dreams som just lagt ut ett recept på mjukpepparkaka, perfekt tänkte jag den ska jag baka till min födelsedag
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkaka och ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.