Mjuk chokladkaka med cream cheese-fyllning. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Annan RAW choklad bör fungera bra att göra detsamma med, dom flesta är krämiga. Chokladfyllning. Degen som blir över på plåten pillar du bort och gör en ny plåt med kakor av och fortsätter tills du inte har någon deg kvar
Inlägget Mjuk pepparkaka med lingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjuka pepparkakan från gårdagens adventsfika
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. Brödet är klart när det har en krispig yta och känns stumt när du ”klappar” på det på ovansidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.