Mjuk Hasselnötskaka
Milda.se
Milda.se

Mjuk Hasselnötskaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g Milda mat & bakmargarin (smält)
  • 4 st Äggvitor
  • 40 g Mjöl
  • 125 g Hasselnötsmjöl
  • 125 g Socker
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 3 msk Aprikos marmelad
  • 20-30 st Små muffinsformar

Beskrivning

    Sätt på ugnen på 180 grader.

    Smält margarinet och blanda med allt utom äggvitorna.

    Vispa äggvitorna pösigt och vänd ner i mjöl blandningen. Rör så att smeten blir jämn och utan klumpar.

    Lägg 1- 1 1/2 msk smet i varje form.

    Baka av i 10-12 min.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.