1 Till
garnering: krossade kakor, bär, frukt, rostade nötter, mynta, krossad daim1. Vispa grädden löst, tillsätt dulce de leche, salt och choklad. 2. Häll upp i glas, ställ i kylen. Garnera med något du gillar innan servering.
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friskasyrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme. - Läs hela inlägget här 4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde. 1/2 dl vispgrädde
Blev inspirerad av när jag gjorde denna efterrätten. Jag valde att göra pannacottan för sig och servera med ett havresmul i stället, men vill du göra den ipajvariant tycker jag att du ska kolla in hos Maria
Varva rabarber- och hallonkräm, cheesecakecrème och drömkross i ett glas. Lägg rabarber och hallon i en kastrull ihop med strösocker, vatten och citronzest
Häll upp i fyra glas och sätt sedan ini kylskåpet. Nu när våra vinbärsbuskardignar av fina bär blir det en hel del efterrätter och fikagrejer med vinbär som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.