Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbernmed saften tills det tjocknar till en kräm. Vispa grädden hårt, blanda ned i rabarbersmetenoch häll upp i portionsskålar
Jag valde att göra pannacottan för sig och servera med ett havresmul i stället, men vill du göra den i pajvariant tycker jag att du ska kolla in hos Maria
I samband med mitt yrke är det ofrånkomligt att inte diskutera och kombinera mat och vin. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Hetta upp på medelhög värme och rör tills allt socker har smält. Rabarber- ochjordgubbskompotten. Blanda rabarber, strösocker och hälften av citronsaften i en kastrull
Servera med nötterna. Vaniljpannacotta. Koka upp grädde, farinsocker och pulverkaffe. Vaniljpannacotta. Dra åt sidan och rör i de urvridna gelantinbladen
Vänd dem försiktigt med florsockret och potatismjölet. Känn med en sticka så kaka är färdig. Skeda över rabarbernaoch jordgubbarna jämt över hela kakan
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.