Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Smält chokladen med smöret. Rör i mjölet blandat med bakpulver, salt och chokladblandningen. Smält chokladen i mikrovågsugnen eller i en kastrull med varmt vatten
s medlemstidning buffe'. Lägg ett bakplåtspapper i en springform och sätt fast med ringen på formen. Låt kakan svalna i minst 2 timmar innan den serveras, gärna med ne klick lättvispad grädde
Perfekt att baka med. Småkakor är något som jag har lite extra kärlek för att baka, så inte konstigt att jag valde att göra just spröda kakor fyllda med nötcrémen
Enkel sommarsallad med rostade hasselnötter, fetaost och avokado med limemarinerad laxfilé. Hasselnöt, avokado och fetaostsalladmed limemarinerad laxfilé Enkel sommarsallad med rostade hasselnötter, fetaost och avokado med limemarinerad laxfilé
Så andra gången jag åt den nöjde jag mig med en mycket mindre bit. Smält chokladen med smöret. Rör i mjölet blandat med bakpulver, salt och chokladblandningen
Förra året regnade det nästan varje dag i september så det känns bra att det hittills har varit en solig månad, vilket stämmer väl överens med vad Bondepraktikan säger, precis som det gjorde förra året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.