smula ner jästen i en bunke, tillsätt vatten under omrörning. Fortsätt medvetemjölet och en nypa salt och knåda degen ordentligt så att det bildas gluten trådar
Mitt i allt som ska göras nu runt jul, som julshoppande, städning och matlagning i massor, kan det vara skönt att bara lägga upp fötterna och slappna av med en kopp varm choklad en stund
Så här i elfte timmenkommermitt bidrag och det är en kladdkakamed en twist. Jag älskar verkligen Månadens sötsak på Söta saker och denna månadstema är Enkelt
Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao, salt, tillsätt sedan kesella och mjöl. Rör ihop till en jämnsmet. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Smältsmöret. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakansom jag vet. Den är medapelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.