Visst kan man väl äta det även mitt i vintern, det finns ju frysta jordgubbar att få tag på. Eller så fördelar man frukt och riven choklad i små portionsformar
Ett besök till den vackra och sydligaste utposten på Norsk mark, Fyren vid Lindesnes, resulterade i ett musselrecept, ett recept på så lokala råvaror det överhuvudtaget går an att få tag på
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
1 msk vinäger, vitvins, eller sherry. Så här gör du. 10 minuter. Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Häll i långpanna klädd med bakplåtspapper och låt stå i mitten av ugnen, i 125 grader, i 80 minuter
Stick potatis och sill på tandpetare, klicka på crème fraiche och strö på hackad dill eller gräslök. Plockmat kan man verkligen variera i det oändliga, att låta säsongens utbud i affären styra valet är bara ett sätt att förändra
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Röran är jättegod till färsbiffar och pasta, vegetariskt eller varför inte med lite bacon. 1 kruka hackad färsk timjan eller basilika eller oregano - eller flera sorter. 1 kruka hackad färsk timjan eller basilika eller oregano - eller flera sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.