Idag är det precis 1v sedan jag började följa Viktväktarnas sätt att äta. Jag har köpt mig en Pro-Points kalender så att jag kan hålla koll på allt som stoppas i munnen
Dietdag 127. Går man på diet när man försöker värma matlådan i kylskåpet eller när man inser först på Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar på jobb under helgen
Provköket har varit i Barcelona över helgen och har därför inte hunnit skriva så mycket här. Det vi däremot har hunnit är att äta en massa spanskt och gott och var så säker – snart dyker en och annan härmad tapasrätt upp här
Jäs i mjölad jäskorg eller på bakplåtspapperUgn på 250 grader med baksten eller plåt i under uppvärmningen. Sänk till 200 grader och lufta ytterligare 3-2 ggr under gräddningenBrödet gräddat 20 minNär brödets innetemp är 97 grader är det klart. GRÖNKÅLSBRÖD - 97 grader senare. 200 grader och
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20-30 min. Idag är ingen vanlig dag för det är Lars födelsedag. ) Så dagen till ära har vi ju såklart firat med tårta, för vad är en födelsedag utan tårta
Tillaga i 200 grader i ca 20-30 min eller tills kycklingen är helt genomstekt. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
Stek laxen i 200 grader i ca 20-30 min. 200 grader. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.