Efter lördagens middag blev det en smarrig liten kruka med jord och en spirande växt. Mums. 4 port50 g Marabou Premium mintchoklad (ca 30g kolisar/100g) 1 äggula1 1/4 dl gräddeGarnering
Smält chokladen och låt svalna något. Rör ner äggulorna en i taget. Rör ner florsocker och oljan. Vispa grädden lätt och rör ner den i chokladen till en jämn smet
vispgrädde. 1mintchoklad (12 plattor) + 4 st till garnering. 1vispad grädde (valfritt). 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning
Funderade länge och väl på vad det skulle bli av det och tillslut kom jag fram till att det skulle få bli ljusa tårtbottnar fyllda med mintchokladmousse och päron
>Mintchokladmousse med hallon. Tänk att ett nytt år snart är här igen. 2019 känns mäktigt ändå. 2019 är året då jag fyller 30, vilket känns lite smått overkligt, men samtidigt så trivs jag väldigt bra med att vara äldre
Raw pistagemusslor med mintchokladmousse. Alla hjärtans dag på söndag. Min söndag går i sångens tecken. Men kärlek är ju inte bara romantik, det är så mycket annat
8 PORTNÖDVÄNDIGHETER200 gram mintchoklad (förslagsvis Lindt)4 äggulor1-2 msk florsocker om man så önskar5 dl mellangrädde50-100 gram hackad choklad (mint eller vanlig)GÖR SÅ HÄRSmält chokladen i vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.