Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTEREIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. mitt i ugnen, 180 grader i 20-25 minuter (kakan ska ha stelnat men. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTEREIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) AfterEight. 8 bit(ar) AfterEight
Kladdkaka med aftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl och till sist smör- och chokladblandningen. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g Aftereight. 100 g Aftereight
Denna gången bakades det en AfterEight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st aftereight. Häll ner smeten i långpannan, dela AfterEighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st aftereight
Blanda mjöl, bakpulver, kakao och hackad aftereight. 10 st aftereight bitar. Grädda i mitten av ugnen i 12 - 15 min på 200 grader. 10 st aftereight bitar
Lägg på AfterEight-plattorna medans kakan fortfarande är ljummen. Förra helgen bad jag Karin med bloggen Karins kök om tips på mjuka kakor, och hon kom med flera frestande förslag, men det jag föll för och tyckte skulle passa till helgens kalas var chokladkaka med AfterEight, och det receptet kommer här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.