Jag gjorde en sådan underbar, len och krämig raw (rå) mousse med en kraftig smak av choklad. Imorgon blir det fika, och det blir givetvis jag som kommer att ta med mig bakverk dit, eftersom jag klassas som något av en expert (samt undviker socker och gluten)
Smält kokosoljan i vattenbad och lägg den med övriga ingredienser i en mixer. Det här receptet har jag fått på Raw Food House och det är löjligt enkelt att göra
Avokado är en liten näringsskatt, med ett stort. Här om dagen trollade jag ihop en fantastisk kreation, innehållande både raw kakao och avokado, förutom dadlar och kokosgrädde, två andra riktiga favoriter
Garnera chokladmoussenmed en klick vispad grädde (men då blir det inte rawfood längre. Prova gärna att servera chokladmoussenmed en klick vispad grädde och gärna lite frukter eller bär på spett så blir det extra trevligt
Servera i vackra glas och dekorera med bär och kokosflingor. Jag vill nu fira genom att bjuda er, mina morotsvänner, på en underbart läcker och rawchokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.