Blanda olivolja med vitlöksskivorna , honung, salt och örter. Häll av pastan och blanda ner den nykokta pastan i långpannan med de ugnsbakade tomaterna
Jag har förberett de här godingarna för grillmiddag som vi ska ha med våra ryska vänner på lördag. Idag bjuder jag er på goda ugnsrostadekörsbärstomater
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på. En kvist ugnsrostadekörsbärstomater blir sällan fel som tillbehör
Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Sätt ugnen på 220 C° och koka upp en stor kastrull med vatten. Tillsätt spaghettin till såsen och fräs allt på medelgod värme i 1 minut under regelbunden omrörning, till en krämig konsistens. 400 gGlutenfri Spaghetti
Egentligen tycker jag inte att man behöver göra så mycket mer än att skiva några tomater och äta dem tillsammans med mozzarella, färsk basilika och en skvätt olivolja
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. Lammytterfilé, ugnsrostade rotfrukter, honungsglaserade rödbetor och en getoströra blev påskaftonens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.