Till lunch idag blir det en Minestrone som i norra Italien. Efter en vecka i Turkiet med restaurangmat känns det skönt att ställa sig i köket och laga lite rustik vardagsmat
Det finns förmodligan lika många recept på minestrone som det finns familjer i Italien. I brist på canolli och syditalienska gränder fick det bli en minestrone
Strimla skinkan och fräs den i en gryta med olja. Tillsätt pressad vitlök, strimlad stjälkselleri, skivade morötter, hackad lök, skivad purjolök och tärnad palsternacka och låt allt bli varmt
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 3 200 g torkade cannellini– eller vita bönor. Så här gör du 60 minuter Blötlägg bönorna i kallt vatten enligt anvisning på förpackningen
Idag hade vi första passet i Varmköket på skolan -och idag gjorde vi en vegetarisk Minestronesoppa. Idag jobbade jag med en tjej som heter L och jag måste säga att vår Minestronesoppa blev jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.