skulle antagligen funka ännu bättre i en smörgåsgrill, men jag har ingen hemma. 1/4 tsk bakpulver. 1/4 tsk salt. Stek ca 45 sekunder-1 minut per sida. 277 kcal42 g protein15 g kolhydrater6 g fett 1 port. 1/4 tsk bakpulver. 1/4 tsk salt. 42 g protein
Valfri topping. Jag lade upp dessa på Instagram i helgen och har nog gjort dem 4 ggr sedan dess, sjukt goda. Här mördas 40 människor varje dag. Vi finns i monter B04. 34 och ser verkligen fram emot att träffa alla er som ska dit
På fjärde och femte plats är det andra, justnu, mer populära recept som dykt upp. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
kokar upp vatten i vattenkokaren och häller över fullkornsnudlar (glasnudlar funkar också), låter dem mjukna upp i några minuter för att sedan sköljas i kallt vatten (stoppar kokningen -annars blir de för mjuka och grötiga då du wokar upp dem igen)
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Tillsätt vaniljsockret och vispa ytterligare någon minut. 4 dl socker. Vispa äggvitorna och sockret i 15 minuter. In i ugnen på 150°C i 45minuter. 4-6 personer. Cirka 2,4 dl. Skär av 1,25 cm av vitlökstoppen. Låt glazen sjuda 40-50minuter eller till dess den reducerats till hälften och påminner om sirap till konsistensen. 4 dl socker. 4-6 personer. Cirka 2,4 dl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.