Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Till måltidsdryck och inför nattens jobbpass har jag förberett juicarnas juice mot ostyriga magar. Finns ingenting som får mig i obalans mer än enstaka nattpass - och ett sånt blir det nu
Inte alls stark utan god och en blandning av sött och syrligt med viss hetta. Vilken hetta. Ta bort chorizon från pannan, men lämna resterande fett kvar i pannan
Svåra recept som måste läsas noga, kanske provlagas innan middags bjudningen är spännande men, ett enkelt recept med bara ett par få ingredienser kan vara lika lockande
flingsalt & svartpeppar. Lars tyckte dessutom att detta var den godaste indiska maten han någonsin ätit, så visst ska han få med det till lunch i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.