Visuellt påminnerdet verkligen mycket om hederlig kalops men smakerna är verkligen annorlunda. Koka ytterligare några minuter så att grytan reder sig och smaka sedan av med salt och vitpeppar
Värm ugnen på 200°. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Pensla med 2,5 msk olivolja. Jäs bullarna under duk i 30 minuter. Grädda därefter i ugnen 15-18minuter och låt svalna på galler. 25 g. 2
Jag har ändå fortsatt tävla för att jag tycker det är så roligt men ju mer och mer jag lärt mig om hur kroppen funkar började jag inse att något inte stämde med min ämnesomsättning
Hurhar ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Vi sjunger gärna lergrytans lov här i vårt kök, som ni kanske har märkt, eftersom vi tycker det är ett smidigt sätt att tillaga smarriga rätter
Hur kan du som är så matnördig hålla dig till bara vego-mat en hel vecka. Lördagen bjöd på Panerad aubergine med crème fraiche-aioli, (recept kommer senare) supergod liten rätt bara man hoppar över brödet
Men vi höll på att bli utlåsta efter en del taxitrubbel. Men vilket tryck det var när vi kom fram. Lägg ner grönsakerna i påsen och ruska om ordentligt, så att marinaden fördelas över alltsammans
så låt er inte luras av bilden - gillar ni kapris och fransk senap så är denna något för er. All mat ser inte så god ut på bild som den smakade i verkligheten och här har ni just ett sådant exempel
E-postadress. 20 januari 2016, 20. 02. 20 januari 2016, 20. 02. Min lilla flicka blir 10 år idag och fick välja vilken rätt hon vill ha och det blev hemma lagat Kina mat
Så nu har jag alltså införlivat bönor i min mat, vilket tyvärr retar en del strikta LCHF-are, som anser att både kolhydrathalten och antinutrienterna i bönor gör dem förkastliga som mat, särskilt inom LCHF
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan. -). Men jag tänkte att min syster skulle kunna få smaka brödet och hon tål tyvärr inte det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.