Jag driver alltså matbloggen MinLilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Ett och annat kalas händer det också att vi har, vilket innebär att det även blir en hel del bakat i vrån, recept som jag naturligtvis delar med mig av till mina läsare
Låt vila ca 30 minuter. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Brukar roa mig emellanåt med att ta reda på vilka recept som är mest klickade här på bloggen. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Min födelsedagstårta, mangomousse med mango bitar och kokosmousseSpacklad med vaniljsmörkrämAlla dekorationer är sugarpaste-flowerpasteAnnat gott fanns med
Dels för att ha hemma till min yngsta, dels för att ta med om man fikar borta eller på stan. Dessa är klassiker hos oss och blir saftiga av mandelmassan, speciella med kardemumma och extra gula och smakrika med skvätt sprit i
Gräddas i mitten av ugnen i 15 – 20 minuter beroende på form och tjocklek på kakan. Bake in center of oven for 15 – 20 minutes depending on the shape and thickness of the cake
Fisk innehåller också en massa vitaminer och mineraler som vi behöver för att må som bäst. Idag blir det panerad rödspätta och strömming här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.