Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Milkshake. Denna gjorde jag med frysta jordgubbar, glass och färska hallon och en gnutta vaniljsocker. Jag älskar milkshake men brukar hålla mig till ren vanilj
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Blanda i avrunna, hallon och blåbär. 1 förp frysta hallon och blåbär. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter
Hallon och blåbärmed Sabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon. Läs även andra bloggares åsikter om Sabayon , Hallon och blåbärmed Sabayon , 6-8 portioner ca
Den blev sådär härligt krämig så den fick ätas med en sked. 3dl soyamjölk, 1 banan, 1,5dl blåbär, 1/2dl mango, 2dl hallon // Mixa ihop bananen med soyjamjöken, tillsätt de frysta bären och mixa det slätt. 1,5dl blåbär. 2dl hallon
Skär frukten i mindre bitar och lägg i en mixer tillsammans med bären. Häll upp i små burkar eller dricksglas och garnera med resten av vispgrädden, frukt och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.