Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat och träning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Mellan jul och fettisdag. Ganska genialt egentligen så här mellan jul och fettisdag då man står med ena benet kvar i lussekatterna och det andra redo att ta steget mot fettisdag och vårliga fröjder
Avslutade sen med sidolyft i olika vikter utan vila emellan. Godmorgon och välkommen tisdag. Klev upp ur sängen runt halv 9 imorse och gjorde i ordning en stor frukost för att ladda upp inför dagens pass -> Bröst, axlar och triceps
Blir nästan alltid att mina laxburgare får asiatiska smaker, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har en förkärlek till dessa kryddor som ni vet
Rensa kycklingen och strimla paprikan och purjon. Har du hela champinjoner så dela dem. Fräs grönsakerna försiktigt, häll på buljongen och blanda ner crème fraichen och kryddorna
I dag gör vi ett mellanting. Macaroni and cheese är en amerikansk vardagsklassiker. Makaronilåda fick man till lunch ibland när man var liten – med lingonsylt (så jävla gott)
Tankarna om en fusion mellan vad som är en av Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan och en grillad bit högrev slår mig likt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.