Medelhavsmat på mitt sätt 1 port. Medelhavsmat på mitt sätt 1 port. Mat och dryck från södern. Den grekiska och turkiska maten ligger mig varm om hjärtat, efter många års resor till Medelhavet
Medelhavsmat är bara så god. Blir det ingen resa till ett medelhavsland får jag nöja mig med att laga maten här hemma, med inspiration från varmare platser
det här receptet är från den finfina boken Medelhavsmat för svenska kastruller av Cecilia Vikbladh. Boken innehåller en mängd vackra och goda recept som verkligen är precis vad titeln antyder, anpassade för svenska kastruller, men smakar medelhav hela vägen
Jag valde att göra en kall buffé med medelhavsmat, min favorit. Ursäkta den suddiga bilden. Vi kör väl vidare med maten ifrån barnkalaset för en vecka sedan då Rasmus fyllde 1 år, stora killen
Här serveras de tillsammans med annan "medelhavsmat" på tjejmiddag hos mig. När vi var i Grekland första gången för många år sedan åt jag vinbladsdolmar
Medelhavsmat ska ju dessutom vara särskilt hjärtvänlig mat. Den gröna biffen kanske inte ser helt aptitlig ut men smaken kan jag lova var det inget som helst fel på
Den fantastiska boken Medelhavsmat för svenska kök finns, tråkigt nog, inte längre att få tag på. Tack, Mette Ankarloo - var du än befinner dig - för alla goda recept
Medelhavsmat i skogen Det blev några hekto kött kvar på benet, efter att vi ätit Lammstek. På de resterna gjorde jag en god gryta med smaker från sydligare breddgrader
Han gör mycket medelhavsmat precis som jag tycker om. Gravlax hör väl ändå påsken till. Denna gången valde jag att göra min egen lax efter ett recept som jag sett Jamie Oliver göra med rödbetor på
Klassisk medelhavsmat när den är som bäst, med inslag av havsdelikatesser… alltid gott. Välj gärna produkter märkta MSC, ASC eller Krav om du är mån om vår natur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.