Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Skölj och skiva champinjonerna, stek i margarinet tills de fått en fin stekyta
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Skölj och skiva champinjonerna, stek i margarinet tills de fått en fin stekyta
Såg så ljuvligt gott ut ochmed bara en massa ost och så köttet från salsiccia… Så jag provade. Jag blev inte frälst så jag håller mig till vesuvio med extra ost
Smaksätt med salt, peppar och balsamvinäger. Lägg på tomatsåsen och mozzarellaost. Här en med serranoskinka, men den la jag på efter pizzan kommit ur ugnen och ruccola på det
Rör ut jästen med vattnet. Lätt på strimlad rökt skinka, skivade champinjoner, skivad tomat och ost. Tillsätt olja, salt och mjöl och arbeta ihop till en deg
Lägg på tomatsås, skivad mozzarella lök ochchampinjoner. Att grilla pizza på grillen är verkligen jättegott och doften som kommer från grillen är underbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.