Matjessilltartar med parmesanost, olivolja, gräddfil och forellromMatjessilltartar med parmesanost, olivolja, gräddfil och forellromPortioner. 4/br>Du behöver. 2 matjessillfiléer 100 g potatis, kokt 150 g parmesanost 2 ägg, hårdkokta 1 äggula 1 tsk citronsaft, färskpressad 1 msk gräslök, finhackad salt till garnering COOKED
Matjessilltårta 300 g kavring. 1100 g smör, smält. 13 gelatinblad, blötlagda. 13 dl crème fraiche. 12 dl kvarg. 12 ägg, hårdkokta och skalade www.koket.se
Matjessilltartar 1. Skär matjessillen i bitar. Skala, kärna ur och tärna äpplet. Skala och finhacka löken. Ansa och tärna rädisorna Tasteline
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.