Lägg en bit matjessill ovanpå och klicka på creme fraiche. 1 burk matjessill. 1. Gnugga potatisarna rena och koka dem hela i saltat vatten cirka 10-15 minuter
1. Skölj, snoppa och halvera jordgubbarna. 2. Linda in varje jordgubbshalva i en skiva kallrökt skinka. Lägg upp på ett fat och sprinkla över balsamico och smulad oregano
Snitta tomaternas skal. Dela och kärna ur, tärna tomatköttet. matolja. 3 st tomater. 5 dl rapsolja 1 msk vatten salt och svartpeppar 3 st tomater 1 st gurka 200 g räkor (ca 600 g med skal) 200 g lax gravad i strimlor 2 msk hackad dill 3 skiva formfranska skurna i stavar matolja eller smör dill rucolasallad och citronklyftor till garnering
Hacka matjessillen. Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner cirka en matsked av röran per plätt. 1. Riven potatisen på de stora hålen på ett rivjärn