1. Skala potatisen och skär den och matjessillen, samt äggen i små tärningar. Skiva salladslöken tunt. 2. Blanda majonnäs, turkisk yoghurt, kaviar och salladslök
1. Koka potatis och ägg. Lägg potatisen i en bunke. Skär potatisen i bitar. Blanda ihop dressingen och slå den över potatisen medan den är varm, låt svalna
Skala potatisen och skär den och matjessillen, samt äggen i små tärningar. Skiva salladslöken tunt. Blanda majonnäs, turkisk yoghurt, kaviar och salladslök
Blanda en sås av gräddfil, majonnäs och senap. Rör ner potatis,äpple samt gurkmix och lök. Klipp sillfiléerna i smala bitar och blanda försiktigt ner i såsen
Skär matjesfiléerna eller urvattnad salt sill i bitar. Skala och kärna ur äpplet. Skär äpple, rödbeta, hälften av äggen, 2/3 av gurkorna, skalad lök och potatis i små tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.