I helgen grillade vi korv ute vilket var superhärligt med tanke på vilket vackert väder vi har. Bostongurka är ett klassiskt tillbehör till såväl korv som andra matiga rätter och faktiskt inte alls svårt att göra själv
Recept. hermana. fre, 2013-08-02 10. 26. 30min. (1). Tärna lök och paprika. Jag gjorde min gurka utan lök och paprika (barnen petar bort varenda lite paprika-bit) men ska du använda det så häll kokande vatten över dem och låt stå i tio minuter
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Även hos oss ska det bli fisk idag, något med lax har jag tänkt mig. Jag bjuder så länge på små pepparrotspannacottor med en smakrik röra av matjes och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.