20 idag
sen handling. Ikväll har jag lagat matlådor och ätit matjessill. Det kan vara bland det bästa på sommaren. Så jäkla gott. Och jag tror jag aldrig kommer tröttna.
1. Koka äggen (hårdkokta). 2. Dela sparrisen i mindre bitar (ca 2cm) och koka den varsamt. 3. Slå majonäsen. 4. Lägg upp brödskivorna på varsin tallrik
Tapas funkar i alla lägen. För det mesta brukar det bli hyfsat lika rätter som dukas fram. Men den här gången slog vi till på en ny liten rätt, nämligen Räksaganaki
Dela sillen i mindre bitar och låt rinna av i en sil. Hacka rödlöken och dillen ganska fint. Blanda sill, rödlök och dill med gräddfil, crémefraiche och majonnäs
Har ni gjort egen majonnäs någon gång. Jag brukar inte göra det så ofta och varje gång jag gör det frågar jag mig själv varför man gör det så sällan, det är ju så lätt och en sensation för smaklökarna jämfört med dem på tub…
Koka upp mjölk, crème fraiche och senap. Blanda med lök och potatis. Smaka av med salt och peppar (om du vill kan du byta ut lite av saltet mot spadet från matjessillen för att få sälta i potatissalladen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.