MasterchefAustraliaTänk som att det vore muffins. Tid ca 25 min / 4 pers. / Ugn 200 graderIngredienser. 1,5 dl mjölk1,5 dl grädde1 ägg7 dl mjölRivet citronskal av 1 citron2 msk strösocker1,5 tsk bakpulverBörja med att blanda ihop mjölk+grädde+ägget
Det ni ska tänka på här är att vara försiktiga så ni inte låter fisken stå inne i ugnen för länge för då blir den torr och tråkig, eller som Gordon brukar säga i Masterchef, "the fish is (piiiiip) dead
The idea for the cake came from the AustralianMasterchef programme that I watche the other day. Idén till kakan kommer från Australiensiska Masterchef som jag kikade på härom dagen
Jag fick en oväntad sovmorgon i morse så jag hann ställa mig och trampa på min trappmaskin som jag har här hemma medan jag kollade på ett av mina favoritprogram "Masterchef Proffestionals"-den engelska versionen
Det heter tydligen "öppen korv" och det fick vi lära oss på ett Masterchef avsnitt. Dagens rätt här i köket blir en smakrik färsk vildsvinskorv med lite annorlunda smaksättning, serverad med en böngryta
Det här receptet kom till efter att vi sett Junior MasterchefAustralia men mitt recept kommer ursprungligen från tidningen Buffé men jag har både modifierat och förenklat receptet
I Masterchef Australien sa domarna i programmet att salt är som ett förstoringsglas. Idag har jag stått i köket en hel del med Justin Biebers julmusik på högsta volym
Den kalla blev en laxpastrami med dillmajonnäs á la nyaste Masterchef Kira, och för att hålla oss varma i augustikvällen serverade vi en vitlökssoppa med timjan och knaperstekt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.