När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Åh vad jag har saknat honom, så nu ska jag pussa massa på honom. Mamma ville att vi skulle äta fiskgratäng men jag hittade inget bra recept så jag och Jörgen improvierade lite
Tillsättfiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt
En krämig örtsås som passar ypperligt tillfisk är vad vi bjuder på, vi serverade vår till torskrygg som Håkan tillagade i sous viden men örtkrämen passar säkert till alla sorters fisk
Marinera fisken 1-3 timmar beroende på storlek. Grilla till ca 56 grader så att fisken inte blir överstekt och torr. 1 kg fisk, valfri. 1 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.