Här får du lite av en ”allt-i-ett” panna då du lägger ner fisken i gräddstuvningen. Att tillagafisk brukar gå väldigt fort, därför rekommenderar jag att börja skala och koka potatisen först
Ställ plattan på medelhög-hög värme och klicka i rejält med kokosolja. Jag tycker om fisk, naturligtvis, men det är inte alla fiskar i frysdisken som brukar smaka så bra oavsett hur bra man tillagar dem
Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Låt små koka i 15-20 min. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Vill också skicka ett STORT grattis till Hanna som fyller år idag. Vår vän Gustaf stannar hos oss i några nätter, så middagarna går i husmanskostens tecken vilket han gillar
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick tillfiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet. Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Tillsättfiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt
Passar jättebra till panerad fisk. Passar jättebra till panerad fisk. 4 port3 dl gräddfil1 dl lätt creme fraiche½ dl hackad dill½ dl hackad gräslök4-5 msk bostongurkasalt, citronpeppar1 msk citronsaftBlanda ihop alla ingredienbxerna och låt stå i kylen minst 30 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.