Köpte ju en burk marshmallowsfluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Dumlefluff. Vispas sen som vanlig grädde till en härlig fluff. Ahlgrens Bilar-fluff. På bilden här nedan är det Kladdkaksmuffins med Bilar-fluff underst på faten
Klipp marshmallowsen i tredjedelar och ställ in i frysen medan du förbereder kakdegen. 10 marshmallows (i tredjedelar). 10 marshmallows (i tredjedelar)
De små rara marshmallows var förvisso något som där användes flitigt i varm choklad, i swirls, i kakor och såklart de större varianterna som grillades på spett för att sedan ätas med choklad och graham crackers
På många bakforum på Facebook och i många bloggar så frågar många sig ”Vad är fluff. Man kan göra fluff på det mesta och här kommer två grundrecept, den ena gäller chokladgodis och det andra godis som innehåller gelatin
Häll smeten (sockerlagen) i en köksmaskin och vispa tills smeten är vit och fluffig. och just det här receptet känns aningens sötare än köpemarshmallows
I helgen testade jag att göra marshmallows. I alla fall var det inte alls så svårt att göra marshmallows som jag trodde och det blir både mycket billigare och godare om man gör de hemma själv än om man köper
Hade nog hellre haft i lite större marshmallows bitar för att de inte helt skulle smälta bort, MEN de är då lite knepiga att få in i de stackars små bollarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.