Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan detvara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrine och som sådan borde den alltid betecknas, menvardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigt alltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
Jag tycker atten Tigerkaka ska vara saftig och enaningens lite kladdig i mitten. Här nedan ska ni få receptet påenEngelsk tigerkaka som verkligen är utöver det vanliga, saftig, lite kladdig i mitten
Har sonen kompisar påvardagsmiddag brukar jag se till attdet finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Skala och koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Skala och finhacka löken. Häll bort kokvattnet och mosa potatisarna med en stöt eller genomen potatispress
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgenvardetsannerligen ett sådant, kan svära påattjag till och med hörde en änglakör när jagsatte tänderna i den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.