Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken
Mandeltorsk, det har jag inte ätit på många år. Mandeltorsk 4 port400 g torskrygg el vanlig torskfilè/torskblock50 g smör1 dl mandelmjölmandelspånsalt o pepparSätt ugnen på 175 g och smörj en ugnsform, lägg i torsken. Mandeltorsk 4 port
Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Salta, peppra och droppa över citronsaft. Blanda matfett, ströbröd och mandelspån, och bred över fisken
Mandeltorsk med PotatismosKoka potatis. Godkväll,jaha då var det tisdag o dags att äta igen. Idag blir det givetvis fisk eftersom det är tisdag, så var det ialf alltid i skolan förr om åren
Bland annat chicken nuggets och mandeltorsk som jag hittat hos Ryska dockor och Fröken Nilssons kök. Till dagens middag gjorde jag detta goda tillbehör
Mandeltorsk & broccolimos. . Här har jag länkat mina receptfavoriter för att de lättare ska hittas. När jag började min blogg åt jag mycket LCHF-kost och de recepten innehåller en hel del mejeri
1. Salta och peppra fisken. Vik filéerna på längden och lägg dem i en smord ugnsfast form. 2. Blanda mandelspån, ströbröd, matfett och limeskal, och fördela på fisken
FRASIG MANDELTORSK MED ÖRTSÅS. Torsk i portionsbit är perfekt när man lagar till sig själv. Resten av bitarna kan ligga i frysen till nästa gång du blir sugen på fisk
Mandeltorsk. Sommar och sol har dålig inverkan på vanor och rutiner, så även veckans matbloggar. Men nu är vi tillbaka – här med en rapport från det bästa som skrevs i förra vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.