Dessa mandelskorporna har jag smaksatt med skalet av en ekologisk apelsin vilket jag tycker passar bra ihop med nyponsoppa, men du kan även välja att smaksätta dem med något annat som mörk choklad, eller varför inte lite kanel
Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
Igår bakade jag Mandelskorpormed saffran. Jag började faktiskt redan dagen innan med att smälta smöret och sedan hällde jag i saffran och lät den dra i smöret över natten, det ska bli mer smak av den på det sättet har jag hört
Skär i snittar medan de är varma och lägg dem med snittsidan upp. Rosta dem i 8 minuter ytterligare och stäng av värmen och låt dem eftertorka i ugnen med luckan lite på glänt
Jag blev bjuden på lax i ugnen, bland det bästa jag vet, med något mumsigt täcke över och nypotatis och så klart morötter, ingen måltid hos min mor utan morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.