Dessa mandelskorporna har jag smaksatt med skalet av en ekologisk apelsin vilket jag tycker passar bra ihop med nyponsoppa, men du kan även välja att smaksätta dem med något annat som mörk choklad, eller varför inte lite kanel
Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
Blanda samman vaniljpulver tillsammans medbakpulver,lavendel och mandelmjöl. Dessa skorpor äter jag nu i stället för den klassiska pepparkakan med vetmjöl och vitt socker i, vilket känns underbart för mig
Jag är som ni säkert märkt glad i biscotti och de medlavendel är klart bäst tycker jag jag gillar mina små som en munsbit till kvälls teet men man kan självklart göra dessa större och förlänga gräddningstiden om man önskar
Igår bakade jag Mandelskorpormed saffran. Jag började faktiskt redan dagen innan med att smälta smöret och sedan hällde jag i saffran och lät den dra i smöret över natten, det ska bli mer smak av den på det sättet har jag hört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.