Skär till och dekorera medmandelhjärtan för överkurs. Kör i matberedare tillsammans med saltet och vaniljpulver till mjukt mandelsmör, tillsätt kokosolja och mixa färdigt till en sammanhållen mandelmassa
Lägg en av bottnarna på ett tårtfat, bred ut hjortrongrädden jämt över bottnen, lägg på nästa bottnen och gör lika med chokladmoussen, lägg sen på den tredje bottnen och bred ut grädd och kesella blandningen över denna
Servera med kanel- och hjortrongrädde. Vispa grädden med kanel till krämig konsistens. Skålla mandeln i kokande vatten i ca 30 sekunder och dra av skalet
Smula kexen i en mortel och lägg som ett lock över hjortrongrädden. Vispa 2,5 dl grädde med ett kryddmått socker. Vispa 2,5 dl grädde med två kryddmått vaniljpulver lite hårdare och spritsa detta över kexen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.