Mandel- och solrosbröd (LCHF)
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • MANDEL- OCH SOLROSBRÖD (LCHF)
  • 1 bröd
  • 100 g + 50 g mandel
  • 50 g solrosfrön
  • 50 g sesamfrön
  • 2 msk fiberhusk
  • 1,5 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk kanel (eller annan krydda)
  • 100 g valfria frön (ex. 50 g solrosfrön, 25 g pumpakärnor och 25 g hela linfrön)
  • 250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller creme fraiche)
  • 6 ägg Solrosfrön att strö över brödet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.