Blanda malen oskalad mandel och övriga ingredienser till en deg. Mandelflarn. Glasering. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Faktiskt vårt första besök där, om man inte räknar de gånger det hämtats sushi därifrån, dock bara till mej eftersom Håkan inte alls är någon fantast av det
Låt pajen svalna helt innan du serverar den. Pajbotten. När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
setTimeout(function(){if(typeof GS_googleAddAdSenseService. Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött
En svensk klassiker men som man tyvärr inte ser så ofta nu för tiden. Passera krämen genom en finmaskig sil och vispa ner de avrunna gelatinbladen tills de smält
Jag testade en ny variant av pizzabotten denna gång den var helt ok. Här kommer receptet på botten. Jag testade en ny variant av pizzabotten denna gång den var helt ok
Vid servering garnera med goda bär. Botten. Häll fyllningen över botten. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Det ser jag som en stor tillgång. Smörj en rymlig ugnsfast form, och montera med färsen i botten, ärtorna ovanpå färsen och slutligen potatispuré i ett lager på toppen
Å andra sidan kan vi göra roliga saker med gröna tomater, som man inte nödvändigtvis kan med röda. Min man hade fått lust att göra chutney på gröna tomater
Lägg på nästa botten och gör samma sak. När man funderar på midsommartårta och går på sommarlov. Förra året bakade jag den här mandelmarängtårtan som är både lättbakad och god
Ser fram emot det. När man middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Nästa gång serverar jag grytan med ris i stället efter ungdomarnas önskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.